Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is iets waar iedere ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt. Wanneer u een werknemer in dienst neemt is het bijvoorbeeld van groot belang dat u goede afspraken maakt met die werknemer en die afspraken ook vastlegt. Daar kunnen wij u bij helpen. We nemen u zorgen uit handen en zorgen er voor dat de afspraken met uw werknemers in een op maat gemaakte arbeidsovereenkomst worden opgenomen.

Wanneer u op enig moment een conflict heeft met een werknemer streven wij er naar dat conflict in onderling overleg op te lossen. Blijkt dat niet mogelijk dan kan het tijd zijn om afscheid te nemen van elkaar. Ook dan zullen we er alles aan doen om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zowel in eventuele onderhandelingen als bij een gang naar de rechter.

 

Contractenrecht

U werkt samen met vele leveranciers en afnemers. Allemaal partijen waar u het volste vertrouwen in heeft. Toch is het van groot belang om met zowel uw leveranciers als uw afnemers goede afspraken te maken voor het geval er iets mis gaat. De financiële gevolgen kunnen immers heel erg groot zijn. Bij het maken en vastleggen van dergelijke afspraken staan wij u graag bij. Daarbij kunt u onder andere denken aan:

  • Algemene voorwaarden
  • Samenwerkingsovereenkomsten
  • Aandeelhoudersovereenkomsten
  • Overnamecontracten
  • Handelscontracten

 

Personen- en familierecht

Als u gaat trouwen staat u er niet bij stil dat een huwelijk ook kan eindigen. Allerlei onderwerpen die u tijdens uw huwelijk gezamenlijk kon bespreken leiden nu vaak tot allerlei vervelende discussies. Wij kunnen u bijstaan in de echtscheidingsprocedure. Als procederen de noodzakelijke weg is zullen we die weg zeker volgen. Waar mogelijk proberen we echter tot een vriendelijke oplossing te komen.

Ook kunnen wij u bijstaan als u problemen heeft over de omgang met uw kinderen, als u niet langer de toegekende alimentatie kunt betalen of als u meent dat uw ex partner meer alimentatie zou moeten betalen.

Wij kunnen u onder andere helpen bij:

  • Het voeren van een echtscheidingsprocedure
  • Het opstellen van een echtscheidingsconvenant
  • Het opstellen van een ouderschapsplan
  • Het berekenen van partner- en kinderalimentatie
  • Het adviseren en procederen over de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden

 

Incasso’s

Na het leveren van diensten of producten wilt u ook graag dat afbeelding incasso'suw facturen betaald worden. Dat gebeurt vrijwel altijd. Toch zijn er debiteuren die niet tot betaling van één of meerdere facturen overgaan. Die incassozorgen kunnen wij uit handen nemen. Wij hebben de ervaring om uw vorderingen snel en doeltreffend te incasseren. Omdat wij veel vertrouwen hebben in onze aanpak werken wij op ‘no cure, no pay’ basis. Maak een afspraak met ons, dan vertellen we u graag hoe wij kunnen helpen.